Zoals bekend heeft de overheid de coronamaatregelen versoepeld en kunnen steeds meer activiteiten langzaam maar zeker worden opgepakt. Scholen gaan meer open, de horeca kan onder voorwaarden open en buitensporten zijn deels weer mogelijk. Voor het samenkomen in koorverband zijn echter nog te veel onzekerheden. Dat betekent dat we voorlopig  niet kunnen repeteren. Hopelijk is er er eind mei of in juni meer duidelijkeid en kunnen we weer repeteren. Dat hangt ook af van onderzoeken op het gebied van verspreiding van ziektekiemen via de luchtstoom bij het zingen. Het Koornetwerk houdt daarvoor de vinger aan de pols (zie andere nieuwsberichten op de site).

Ons bestuur denkt samen met onze dirigent ook na over toekomstige ontwikkelingen, mogelijkheden en activiteiten.

• Een door Promises georganiseerde korenmiddag op zondag 20 september 2020 gaat niet door en wordt verschoven naar volgend voorjaar.
  • De korendag NKF in Utrecht is verschoven naar zaterdag 14 november 2020, hopelijk is de situatie dan weer genormaliseerd. Noteer dus ook deze datum ook in je agenda/kalender;
  • Een kerstconcert in december in Zutphen staat nog gereserveerd en gaat hopelijk door.

Als vereniging proberen wij op andere manieren contact te houden en zangactiviteiten te ontplooien. Zie onder andere het menu " Virtueel koor", waarin wij experimenteren met alternatieve koortraining.