Sinds maart liggen de activiteiten al stil in verband met het coronavirus. Wat we erg missen zijn de wekelijkse repetities. Zoals het er nu uitziet zal het nog wel enige tijd duren voordat we weer regulier kunnen repeteren. Maar sinds de versoepeling door het RIVM kunnen we vanaf 1 juni echter weer bij elkaar komen.

We hebben besloten om voor de vakantieperiode een tweetal openlucht repetities te houden op het grasveld achter het Stedium. De eerste op dinsdag 24 juni a.s. en de volgende op dinsdag 7 juli a.s. Het Stedium is open vanaf 19.45 uur. Om 20.00 uur beginnen we met de repetitie tot ca. 21.00 uur. We hebben gezien dat dit grasveld een mooie plek is om buiten te repeteren. Ook is het fijn om weer een keer bij elkaar te komen en bij te praten.

Wij houden ons aan de regels en hebben ook een eigen protocol opgesteld om veilig bij elkaar te kunnen komen:

• Houd 1,5 meter afstand; de plaatsen zijn per stemgroep gemarkeerd.
  • Schud geen handen;
  • Heb je verkoudheidsklachten blijf dan thuis;
  • Blijf ook thuis als een huisgenoot benauwdheidsklachten en/of koorts (vanaf 38 graden);
  • Houd de smalle doorlopen en gangen vrij en geef elkaar de ruimte;
  • Voel je niet verplicht om te komen als je je onzeker of niet veilig voelt;
  • Er zijn handpompjes met ontsmettingsmiddelen (handpompjes) e.d.
  • Het buffet is gesloten, wel kunnen we het toilet gebruiken.

Met inachtneming van deze regels is het risico besmet te raken zeer klein.

Voor wie in deze tijd op zoek is naar een nieuwe hobby en mee wil zingen in een gezellig koor, wees welkom. Meld je wel tevoren aan bij onze secretaris Theo Vermaas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we weten wie er komen.