Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Bekijk hoe je ons kan steunen op https://rabobank.nl/clubsupport. Je kan op ons stemmen vanaf 4 oktober 2021. Doe mee en help ons met onze activiteiten voor de vereniging.

Het Lingewaards Mannenkoor is een vier stemming zangkoor met een breed repertoire zoals, klassiek, musical, ballroom, spirituals en traditionals. We repeteren wekelijks onder bezielende leiding van onze dirigent Arno Vree in het Stedium in Huissen. Graag treden we ook op voor publiek. Zo hopen we dat we ook dit jaar ons weer kunnen laten horen op Huissen bij kaarslicht.

Nu de Corona maatregelen versoepeld zijn hebben we besloten het komend voorjaar een concert te geven op een van de podia in Huissen. Met dit concert willen wij ons koor te presenteren aan de inwoners van Lingewaard.

Door het coronavirus is het programma van de wekelijkse repetitieavond van het koor gewijzigd. Voorheen stond het repeteren voor een optreden of concert centraal. Nu richt het koor zich meer op het vergroten van het plezier in zingen, met aandacht aan de ontwikkeling van zangtechniek, met onderwerpen als intoneren, van bladmuziek lezen, uit het hoofd zingen, muzikale gehoortrainingen en ensemblezang. De opbrengst van de Rabobankactie willen we hier graag aan besteden.

Doel is ook om met deze aanpak de deelname aan ons koor interessanter te maken voor nieuwe leden. Zingen is een heerlijke hobby die het hoofd leeg maakt en ontspant en vele positieve gezondheidseffecten heeft.

Help ons deze doelen te realiseren door ons te steunen met uw stem voor de Rabo Club Actie.

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ te klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen kan vanaf 5 oktober tot 25 oktober.