Afgelopen dinsdag 20 juli was de laatste repetitie voor de zomerstop. Dinsdag 24 augustus beginnen we weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen.

Prettige vakantie toegewenst voor degenen die nu al met vakantie zijn,

Met vriendelijke groet,
Theo Vermaas LWMK

Dinsdag 29 juni 20221 starten we weer met de repetities in het Stedium. We hanteren het corona protocol dat door Koornetwerk is opgesteld. De belangrijkste regels daarin zijn, wij verzoeken koorleden deze te lezen en na te volgen:

Dinsdag 29 juni om 20:00 uur gaan we weer beginnen in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Lees voor de repetitie de instructie in het nieuwsbericht over de corona maatregelen.

Zaterdag 3 april 2021 heeft het Lingewaards Mannenkoor een deel van de Linge ontdaan van zwerfafval. Het stuk tussen de Karstraat en de stuw in Angeren hebben we zo ver dat kon aan beide kanten opgeschoond. Wat e vonden was veel klein afval, sigarettenpeuken, blikjes en flessen, papiertjes, maar ook een deel van een frame van een elektrische fiets. Wat mensen toch weggooien!

In betere tijden (2019), maar hopelijk mogen we in de loop van het jaar weer bijeenkomen en zingen!

droomteam

Lingewaards Mannenkoor doet mee met rivierjutten 2021 op zaterdag 3 april. Wij hebben het tracé aan de Linge toebedeeld gekregen, het deel tussen de Karbrug aan de Karstraat in Huissen tot aan de stuw in de Linge ter hoogte van Angeren.

Koningin Maxima sprak onlangs met vertegenwoordigers van Koornetwerk Nederland. Zie hier het artikel dat is verschenen. https://www.rtvoost.nl/nieuws/1534712/Koningin-Maxima-bezoekt-online-vertegenwoordigers-van-zangkoren-Heel-fijn-dat-er-aandacht-voor-ons-komt

alv cartoonOp dinsdag 23 maart vindt de Algemene Ledenvergadering van het Lingewaards Mannenkoor plaats. Wij doen dat op een moderne manier, via Zoom. Aanvang 20.00 uur. De link zal via de secretaris worden rondgestuurd.

Door de corona maatregelen repeteert het Lingewaards Mannenkoor momenteel digitaal. Met instructie en bladmuziek studeert ieder lid zijn eigen partij in en maakt een opname ervan.

Dinsdag 9 februari j.l. werden we opgeschrikt door de mededeling van zijn vrouw Diny, dat ons koorlid Henk Demont, was overleden. Alhoewel we wisten dat hij ernstig ziek was, werden we hier toch door overvallen.