We hadden het nog niet verwacht maar vrijdagavond is er groen licht gegeven om weer te mogen repeteren.

!8 januari beginnen we weer, in het Stedium aan de Muntstraat 10.

Onze dirigent Arno Vree heeft aangegeven in de eerste helft van 2022 afscheid te nemen als dirigent van ons mannenkoor. Na ruim 12 jaar  voor ons koor te hebben gestaan, zoekt hij een andere en nieuwe uitdaging.

Ons koor gaat daarom op zoek naar een nieuwe dirigent. Een commissie onder leiding van koorlid Martin Burghout is ingesteld om een nieuwe dirigent te vinden. We willen het huidige repertoire blijven zingen, maar we staan open voor nieuwe muziekstukken. Wij willen kwalitatief op zo goed mogelijk niveau zingen en het liefst repeteren op dinsdagavond;

Vanwege de nieuwe naatregelen waardoor het niet meer mogelijk is om na 17:00 uur nog te repeteren, heetft het bestuur besloten dat de repetities voorlopig zijn afgelast tot 19 december 2021.

Dinsdag 29 juni om 20:00 uur gaan we weer beginnen in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Lees voor de repetitie de instructie in het nieuwsbericht over de corona maatregelen.

coronacheck social og image nlMet de laatste persconferentie op 2 november zijn de regels voor verschillende activiteiten opnieuw verscherpt. Dat leidt er toe dat ook de regels voor koren zijn aangepast.

In betere tijden (2019), maar hopelijk mogen we in de loop van het jaar weer bijeenkomen en zingen!

droomteam

Afgelopen dinsdag 20 juli was de laatste repetitie voor de zomerstop. Dinsdag 24 augustus beginnen we weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen.

Prettige vakantie toegewenst voor degenen die nu al met vakantie zijn,

Met vriendelijke groet,
Theo Vermaas LWMK

Koningin Maxima sprak onlangs met vertegenwoordigers van Koornetwerk Nederland. Zie hier het artikel dat is verschenen. https://www.rtvoost.nl/nieuws/1534712/Koningin-Maxima-bezoekt-online-vertegenwoordigers-van-zangkoren-Heel-fijn-dat-er-aandacht-voor-ons-komt

Dinsdag 29 juni 20221 starten we weer met de repetities in het Stedium. We hanteren het corona protocol dat door Koornetwerk is opgesteld. De belangrijkste regels daarin zijn, wij verzoeken koorleden deze te lezen en na te volgen:

Door de corona maatregelen repeteert het Lingewaards Mannenkoor momenteel digitaal. Met instructie en bladmuziek studeert ieder lid zijn eigen partij in en maakt een opname ervan.