In het bestuur zijn de volgende besluiten genomen.

Zomervakantie:
Laatste repetitie: op dinsdag 12 juli
Eerste repetitie na vakantie: 30 augustus

Aanvangstijd repetitie:
Wordt 19.45 u. met ingang van 30 augustus.

D0837C1B 1F64 4E4C 90C9 6F1FF8488CE8Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het koor op dinsdag 17 mei zijn onze jubilarissen gehuldigd en toegesproken

In de bijzondere ledenvergadering van het Lingewaards Mannenkoor is het voorstel om Maarten-Jan Dongelmans te kiezen als nieuwe diregent met grote meerderheid aangenomen.

Koningin Maxima sprak onlangs met vertegenwoordigers van Koornetwerk Nederland. Zie hier het artikel dat is verschenen. https://www.rtvoost.nl/nieuws/1534712/Koningin-Maxima-bezoekt-online-vertegenwoordigers-van-zangkoren-Heel-fijn-dat-er-aandacht-voor-ons-komt

Afgelopen dinsdag 20 juli was de laatste repetitie voor de zomerstop. Dinsdag 24 augustus beginnen we weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen.

Prettige vakantie toegewenst voor degenen die nu al met vakantie zijn,

Met vriendelijke groet,
Theo Vermaas LWMK

Door de corona maatregelen repeteert het Lingewaards Mannenkoor momenteel digitaal. Met instructie en bladmuziek studeert ieder lid zijn eigen partij in en maakt een opname ervan.

Dinsdag 29 juni om 20:00 uur gaan we weer beginnen in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Lees voor de repetitie de instructie in het nieuwsbericht over de corona maatregelen.

Zaterdag 3 april 2021 heeft het Lingewaards Mannenkoor een deel van de Linge ontdaan van zwerfafval. Het stuk tussen de Karstraat en de stuw in Angeren hebben we zo ver dat kon aan beide kanten opgeschoond. Wat e vonden was veel klein afval, sigarettenpeuken, blikjes en flessen, papiertjes, maar ook een deel van een frame van een elektrische fiets. Wat mensen toch weggooien!

In betere tijden (2019), maar hopelijk mogen we in de loop van het jaar weer bijeenkomen en zingen!

droomteam

Lingewaards Mannenkoor doet mee met rivierjutten 2021 op zaterdag 3 april. Wij hebben het tracé aan de Linge toebedeeld gekregen, het deel tussen de Karbrug aan de Karstraat in Huissen tot aan de stuw in de Linge ter hoogte van Angeren.