MBu koorbannner

Met de Rabobank Club Support heeft het Lingewaards Mannenkoor een bijdrage van € 257,47 behaald. Hartelijk dank.

Een persoonlijk bedankje
Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu. Lingewaards Mannenkoor bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren.

Ons doel
Door het coronavirus is het programma van de wekelijkse repetitieavond van het koor gewijzigd. Voorheen stond het repeteren voor een optreden of concert centraal. Nu richt het koor zich meer op het vergroten van het plezier in zingen, met aandacht aan de ontwikkeling van zangtechniek, met onderwerpen als intoneren, van bladmuziek lezen, uit het hoofd zingen, muzikale gehoortrainingen en ensemble zang. De opbrengst van de Rabobankactie willen we hier graag aan besteden.

Over Lingewaards Mannenkoor
Het Lingewaards Mannenkoor (LWMK), voorheen Huissens Mannenkoor, opgericht in 1919, staat ook heden ten dagen midden in de maatschappij. Ca. 40 mannen beoefenen met veel plezier de 4 stemmige zangkunst onder de bezielende, bekwame leiding van dirigent Arno Vree. Het repertoire is zo veelzijdig dat zowel klassiek georiënteerde - als moderne muziekliefhebbers zich bij het LWMK thuis voelen. Het koor is niet verbonden aan enige religieuze- of politieke stroming.

 

Bekijk hier de video van de Rabobank:

https://www.rabo-clubsupport.nl/maas-en-waal--oost-betuwe/resultaten/details/108554-lingewaards-mannenkoor?hash=A4qjat2D