MBu koorbannner

In deze artikelen een overzicht van foto en video van repetities, optredens en evenementen. Het materiaal is afkomstig uit verschillende bronnen.

 

 

Opname van de uitvoering van Tebe Poem, van Dmitro Stephanovitch Bortinanski tijdens de 4 mei herdenking in de Stadskerk van Huissen, Koor onder leiding van gastdirigent Juliette Renaud (de opname is voor het optreden, tijdens het inzingen gemaakt).

 

 

 

Op 8 december 2018 zongen  wij tijdens Huissen bij kaarslicht in de kapel van het Dominicanenklooster Huissen. Op het programma stond onder andere de Cantique de Noëll, Dormii fili. Het koor staat onder leiding van dirigent  Arno Vree, met medewerking van pianist Ans van Scherrenburg en solist koorlid Martin Burghout (bariton).

 

Twee nummers van het concert tijdens het Holland Korenfestival in Haarlem.

Te horen zijn Wolga en Im Abendrot.

Op 21 mei 2017 voerde het Lingewaards Mannenkoor samen JeKaDee uit Doornenburg een dubbelconcert uit "Er zit muziek in mei maar ook in U" in de Martinuskerk in Doornenburg. 

Het Lingewaards Mannenkoor bracht o.l.v. Arno Vree een gevarieerd programma met kerkelijke liederen, een aantal stukken uit musicals en het Choeur des Soldats van Gounod. Als solist trad op Joep van Geffen op en de pianobegeleiding is in handen van Ans van Scherrenburg.

Het koor Jekadee o.l.v. Jarno Scholten brengt stukken uit het populaire repertoire, o.a. van het succesvolle concert Nei’js ien ’t durp. U hoort songs van o.a. Michael Jackson, Boudewijn de Groot, France Gall, The Andrew Sisters en Claudia de Breij. Het koor wordt, zoals altijd, begeleid door hun vaste combo.

foto's: Marjan Koudijs, Maurice Gemmeke