Onze dirigent Arno Vree heeft aangegeven in de eerste helft van 2022 afscheid te nemen als dirigent van ons mannenkoor. Na ruim 12 jaar  voor ons koor te hebben gestaan, zoekt hij een andere en nieuwe uitdaging.

Ons koor gaat daarom op zoek naar een nieuwe dirigent. Een commissie onder leiding van koorlid Martin Burghout is ingesteld om een nieuwe dirigent te vinden. We willen het huidige repertoire blijven zingen, maar we staan open voor nieuwe muziekstukken. Wij willen kwalitatief op zo goed mogelijk niveau zingen en het liefst repeteren op dinsdagavond;

Wij zoeken een dirigent (m/v) die aan de volgende voorwaarden kan voldoen:

• Affiniteit en ervaring hebben mét en passie hebben vóór een mannenkoor;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding conservatorium (zang/koordirectie/piano) of gelijkwaardig;
  • Stemoefeningen kunnen geven ter verbetering van de zangtechniek;
  • Beschikt over didactische vaardigheden;
  • Heeft een brede muzikale interesse;
  • Kan goed communicren met koor en omgeving;
  • Kan het koor stimuleren en verbinden;
  • Heeft oog en oor voor de belangen van de koorleden;
  • Kan het koor begeleiden op piano tijdens de repetities;
  • Staat open voor muzikale vernieuwingen, en kan daaraan bijdragen;
  • Afkomstig uit de regio Lingewaard/Huissen (ca 50 km).

Martin Burghout (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ‭(06) 23 90 48 25‬ zal aanspreekpunt zijn namens commissie en bestuur. Een proefrepetitie en goedkeuring van de Algemene ledenvergadering zal tot de procedure behoren.