Het Lingewaards Mannenkoor (LWMK), voorheen Huissens Mannenkoor, opgericht in 1919, staat ook heden ten dagen midden in de maatschappij. Ca. 40 mannen beoefenen met veel plezier de 4 stemmige zangkunst onder de bezielende, bekwame leiding van dirigent Arno Vree.

Het repertoire is zo veelzijdig dat zowel klassiek georiënteerde - als moderne muziekliefhebbers zich bij het LWMK thuis voelen. Het koor is niet verbonden aan enige religieuze- of politieke stroming.

Elke dinsdagavond van 20:00 tot 22.00 uur repeteert het koor in het fraaie muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 te Huissen.

Geïnteresseerden zijn dan altijd welkom.

Na afloop is er de mogelijkheid de saamhorigheid een uurtje te beklinken en/of een kaartje te leggen of of iets dergelijks.

Om de kwaliteit te waarborgen laat het koor zich regelmatig “de maat nemen- op zangconcoursen voor mannenkoren. Een geweldige uitdaging en ervaring!