Een aantal jaren geleden organiseerde Het Lingewaards Mannenkoor een zeer lucratieve SPULLETJESMARKT vanwege het wegvallen van de subsidie. Sindsdien houdt het koor met succes zelf de broek op, maar moeten de zangers regelmatig de bretels bijstellen, vooral als er iets bijzonders te gebeuren staat zoals nu: de viering van 100 jaar Mannenkoorzang in Huissen.

In ons jubileumjaar besteden we ook aandacht aan de periode van de oprichting van ons koor. Ook hebben we wat oude foto's gekregen. Zoals deze uit omstreeks 1919, kort na de oprichting van ons koor.

In de kerst- en nieuwjaarsperiode is er geen repetitie. Op zondag 6 januari 2019 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst (voor leden) plaats in Mea Vota, Boskoops Glorie 33, Huissen;, aanvang: 15.00 uur.

We beginnen weer met onze repetities op dinsdag 8 januari 2019. Een mooi moment om een keer kennis te maken aan het begin van een repetitieperiode.

De wereld van het geluid is een rijk geschakeerde wereld. We kennen nauwelijks te definiëren geluiden als gekraak, gesis, geruis etc.

Onder luid applaus ontvingen op 20 november maar liefst vier nieuwe leden hun koormap uit handen van onze voorzitter Hans van Haeften.