In de zomervakantie zijn er geen repetities. De laatste repetitie voor de vakantie is op dinsdag 9 juli.

De eerste repetitie na de vakantie is op dinsdag 20 augustus.

Om 20:00 uur in het Stedium aan de Muntstraat in Huissen.

Dit jaar viert het Lingewaards Mannenkoor het 100 jarig bestaan van Mannenzang in Huissen. Dit wordt op grootse wijze gevierd op 29 september aanstaande in de Zandse Kerk. Er zijn verschillende koren uitgenodigd en uiteraard zal het Lingewaards Mannenkoor ook delen van haar rijke repertoire laten horen.

In ons jubileumjaar besteden we ook aandacht aan de periode van de oprichting van ons koor. Ook hebben we wat oude foto's gekregen. Zoals deze uit omstreeks 1919, kort na de oprichting van ons koor.

Onderstaand bericht is aan oud-leden gestuurd, Omdat er mogelijk nog oud-leden zijn van wie het adres niet (meer) bekend is, proberen we met onderstaand bericht hen alsnog te bereiken.

In het kader van ‘100 jaar mannenzang in Huissen’ organiseert het koor op zondag  29 september 2019 een korenmiddag in de Zandse Kerk in Huissen. Inmiddels is de deelname van drie deelnemende koren bevestigd. Het thema is 100 jaar mannenzang in Huissen. Het repertoire van de deelnemende koren is naar eigen keuze.

De wereld van het geluid is een rijk geschakeerde wereld. We kennen nauwelijks te definiëren geluiden als gekraak, gesis, geruis etc.