Al meer dan vijftien jaar wordt er elk voorjaar een muziekweekend voor amateurzangers georganiseerd. We komen in één weekend bij elkaar om de muziek in te studeren. Op de zondagmiddag zal hiervan een presentatie worden gegeven, die voor publiek toegankelijk is. Veel deelnemers komen elk jaar enthousiast terug. Het is altijd erg gezellig. Er is ook tijd om met elkaar lekker te eten en de mooie omgeving te verkennen.

De wereld van het geluid is een rijk geschakeerde wereld. We kennen nauwelijks te definiëren geluiden als gekraak, gesis, geruis etc.

Onder luid applaus ontvingen op 20 november maar liefst vier nieuwe leden hun koormap uit handen van onze voorzitter Hans van Haeften.

In de kerst- en nieuwjaarsperiode is er geen repetitie. Op zondag 6 januari 2019 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst (voor leden) plaats in Mea Vota, Boskoops Glorie 33, Huissen;, aanvang: 15.00 uur.

We beginnen weer met onze repetities op dinsdag 8 januari 2019. Een mooi moment om een keer kennis te maken aan het begin van een repetitieperiode.

In november heeft het koor twee avonden met sopraan Irma ten Brinke. Op deze avonden krijgen we les om de zangstem verder ontwikkelen en de kwaliteit van het koor te versterken.