JS banner repetitie 2018

Al meer dan vijftien jaar wordt er elk voorjaar een muziekweekend voor amateurzangers georganiseerd. We komen in één weekend bij elkaar om de muziek in te studeren. Op de zondagmiddag zal hiervan een presentatie worden gegeven, die voor publiek toegankelijk is. Veel deelnemers komen elk jaar enthousiast terug. Het is altijd erg gezellig. Er is ook tijd om met elkaar lekker te eten en de mooie omgeving te verkennen.

Ook dit jaar wordt zo’n Muziekweekend georganiseerd in Resort Bad Boekelo, namelijk op 22, 23 en 24 maart 2019. Veel componisten lieten zich inspireren en schreven hun muziek bij het Pater Noster. Of in hun eigen taal Vater Unser, Notre Père of Otčenáš. We zingen zelfs een versie in het Sranantongo, zoals het in Suriname klinkt. Het grote Otčenáš van Janáček wordt gezongen en ook J.S. Bach ontbreekt niet in dit afwisselende programma rond een centraal thema: Pater Noster


Je kunt kiezen uit diverse hotelarrangementen, variërend van een volledig verzorgd arrangement tot uitsluitend deelname aan het Muziekweekend. Voor € 60,- doe je al mee!

Het weekend wordt begeleid door dirigent Arno Vree samen met repetitor Rob van Doorn

Voor meer informatie bezoek www.muziekweekend.info.