Voor onze koorgenoten van het Lingewaards Mannnkoor (maar misschien ook andere mannenzangers). Zangvereniging Meander uit Bemmel zoekt mannen die op projectbasis mee willen zingen met hun concert.

Zomaar een video die op Youtube te vinden was, leuk voor diegenen die ook zangles hebben.

De wereld van het geluid is een rijk geschakeerde wereld. We kennen nauwelijks te definiëren geluiden als gekraak, gesis, geruis etc.

Al meer dan vijftien jaar wordt er elk voorjaar een muziekweekend voor amateurzangers georganiseerd. We komen in één weekend bij elkaar om de muziek in te studeren. Op de zondagmiddag zal hiervan een presentatie worden gegeven, die voor publiek toegankelijk is. Veel deelnemers komen elk jaar enthousiast terug. Het is altijd erg gezellig. Er is ook tijd om met elkaar lekker te eten en de mooie omgeving te verkennen.

In de kerst- en nieuwjaarsperiode is er geen repetitie. Op zondag 6 januari 2019 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst (voor leden) plaats in Mea Vota, Boskoops Glorie 33, Huissen;, aanvang: 15.00 uur.

We beginnen weer met onze repetities op dinsdag 8 januari 2019. Een mooi moment om een keer kennis te maken aan het begin van een repetitieperiode.