Onderstaand bericht is aan oud-leden gestuurd, Omdat er mogelijk nog oud-leden zijn van wie het adres niet (meer) bekend is, proberen we met onderstaand bericht hen alsnog te bereiken.

In het kader van ‘100 jaar mannenzang in Huissen’ organiseert het koor op zondag  29 september 2019 een korenmiddag in de Zandse Kerk in Huissen. Inmiddels is de deelname van drie deelnemende koren bevestigd. Het thema is 100 jaar mannenzang in Huissen. Het repertoire van de deelnemende koren is naar eigen keuze.

Een aantal jaren geleden organiseerde Het Lingewaards Mannenkoor een zeer lucratieve SPULLETJESMARKT vanwege het wegvallen van de subsidie. Sindsdien houdt het koor met succes zelf de broek op, maar moeten de zangers regelmatig de bretels bijstellen, vooral als er iets bijzonders te gebeuren staat zoals nu: de viering van 100 jaar Mannenkoorzang in Huissen.

De wereld van het geluid is een rijk geschakeerde wereld. We kennen nauwelijks te definiëren geluiden als gekraak, gesis, geruis etc.

In ons jubileumjaar besteden we ook aandacht aan de periode van de oprichting van ons koor. Ook hebben we wat oude foto's gekregen. Zoals deze uit omstreeks 1919, kort na de oprichting van ons koor.

In de kerst- en nieuwjaarsperiode is er geen repetitie. Op zondag 6 januari 2019 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst (voor leden) plaats in Mea Vota, Boskoops Glorie 33, Huissen;, aanvang: 15.00 uur.

We beginnen weer met onze repetities op dinsdag 8 januari 2019. Een mooi moment om een keer kennis te maken aan het begin van een repetitieperiode.