Een aantal jaren geleden organiseerde Het Lingewaards Mannenkoor een zeer lucratieve SPULLETJESMARKT vanwege het wegvallen van de subsidie. Sindsdien houdt het koor met succes zelf de broek op, maar moeten de zangers regelmatig de bretels bijstellen, vooral als er iets bijzonders te gebeuren staat zoals nu: de viering van 100 jaar Mannenkoorzang in Huissen.

Help ons het spaarvarken dikker te maken op zaterdag 25 mei 2019 als we een bijzondere spulletjesmarkt (geen rommel) houden in een speciaal voor ons gereserveerde en geprepareerde kas bij Mea Vota,Boskoops Glorie 33 te Huissen. We zijn open om 10 uur en om 17 uur moet alles verkocht zijn en gaan we sluiten.

Het gaat om echt leuke spulletjes waar je eigenlijk geen afstand van kan doen behalve voor je favoriete koor. Qua formaat zijn we streng: ‘het moet in principe op de fiets vervoerd kunnen worden’(citaat onze dirigent waar wij “bijna altijd” naar luisteren).

Voor de zangers komt er op de dinsdagavonden een intekenlijst te liggen die niet eerder wordt weggehaald voordat alle zangers hem ingevuld hebben. Andere begunstigers gelieve contact op te nemen met onderstaande voortrekkers. Voor iedereen geldt, zelf bewaren en opslaan tot nadere berichtgeving.

Henk Demont 026-3252712

Hans Witteman 0481-372519 06-40124814