MBu koorbannner

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Vereiste informatie.

Voor onze activiteiten zijn wij afhankelijk van de contributie van de leden, bijdragen van fondsen en de kaartverkoop bij concerten. Ook proberen wij met een jaarlijkse bingo, de Huissense boekenmarkt en andere inspanningen wat extra geld binnen te krijgen. Zo kunnen we aanvullende activiteiten financieren, zoals extra repetities, lessen en bijzondere voorstellingen.

Met Huisman Sport en Broekman Mode hebben wij een afspraak gemaakt. Bij aankoop bij deze bedrijven komt een deel van de opbrengst ten goede aan ons koor. Op deze wijze steunt het Lingewaards Mannenkoor de middenstand en steunen zij ons. Mocht u, als belangstellende lezer / ondersteuner van ons Mannenkoor, daaraan mee willen doen, dan kunt u zich met dit formulier aanmelden. Wij zullen uw gegevens registreren en aan beide bedrijven doorgeven. Bij uw aankoop kunt u melden dat u in het systeem staat en daarmee ons koor steunen!

Er is geen financiële verplichting. Uw bestaande korting- en spaaracties bij Huisman en Broekman, blijven gehandhaafd. Uw gegevens worden níet gebruikt voor reclame doeleinden, is toegezegd. Het kóst u niets. U kunt op ieder moment de winkels vragen uw gegevens weer te verwijderen. 

Donateur worden voor een vast bedrag is vanzelfsprekend ook meer dan welkom.

Alvast dank voor uw steun.

Geslacht
Naam *
Adres *
Postcode en plaats *
email *
Toestemming registratie NAW gegevens *
Opmerkingen