banner repetitie

Voor onze activiteiten zijn wij afhankelijk van de contributie van de leden, bijdragen van fondsen en de kaartverkoop bij concerten. Ook proberen wij met een jaarlijkse bingo, de Huissense boekenmarkt en andere inspanningen wat extra geld binnen te krijgen. Zo kunnen we aanvullende activiteiten financieren.

Donateurs zijn van harte welkom bij ons koor. Als donateur nodigen wij u uit voor het donateursconcert. Dit concert wordt vaak samen met solisten en/of kleine zanggroepen verzorgd om een afwisselend programma te kunnen aanbieden. Als het kan kunt u met korting of gratis toegangskaarten krijgen voor dit concert.

wordt donateur

Wij sturen onze donateurs ook ons verenigingsblad "De Lingewaardse Stem".

Het Lingewaards Mannenkoor is een SBBI (Sociaal Belang Behartigende Instelling) Bij een SBBI hoeft de stichting ook over schenkingen of erfenissen boven de € 2.111 geen schenk- of erfbelasting te betalen.

Als bedrijf kunt u ook sponsor worden van ons koor. De naam van uw bedrijf komt dan op deze pagina.

---------

Denk aan onze adverteerders als u iets wilt aanschaffen en/of advies nodig hebt.

• Balk b.v. Elektro Technisch Installatiebureau, Bemmel
  • Baptist. Bouwmaterialen Gereedschap, Huissen
  • Restaurant De Betuwe, Huissen
  • Broekman Mode Huissen
  • Byte internet hosting, Amsterdam
  • Autobedrijf Paul van Dalen, Huissen
  • Drankengroothandel en Slijterij Degen, Huissen
  • transportbedrijf P.A.M. Derks B.V. Bemmel
  • G. Giesen Bouw, Driel
  • Hermsen garantie makelaars, Huissen
  • Inktvis media
  • Frank Jeurissen Graveertechniek, Huissen
  • ITM Maters Transport, Huissen
  • ONS belastingadviseurs, Huissen
  • Mea Vota, Huissen
  • Welkoop Huissen, Huissen

Ook adverteren in de ons clubblad en/of op de website? Neem contact op met een van de bestuursleden of redactieleden.

Huisman Schoenmode is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat en een begrip op het gebied van heren-, dames- en kinderschoenen. Wij hechten enorm veel waarde aan persoonlijk advies en contact, service en garantie, kwaliteit en professionaliteit, open en eerlijk zaken doen, vertrouwen en uiteraard uw tevredenheid. Onze collectie bestaat onder andere uit schoenen, sneakers, pumps, boots, slippers, sandalen en laarzen van merken zoals  Paul Green, Gabor, ViaVai, SuperTrash, Rehab, Van Bommel, Timberland en Red-Rag. Het ervaren team van Huisman Schoenmode staat garant voor haar zorgvuldig geselecteerde assortiment mooie, modieuze, sportieve, nette en comfortabele schoenen!

Huisman Schoenmode

Vierakkerstraat 27