Afgelopen dinsdag 20 juli was de laatste repetitie voor de zomerstop. Dinsdag 24 augustus beginnen we weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen.

Prettige vakantie toegewenst voor degenen die nu al met vakantie zijn,

Met vriendelijke groet,
Theo Vermaas LWMK

Dinsdag 29 juni 20221 starten we weer met de repetities in het Stedium. We hanteren het corona protocol dat door Koornetwerk is opgesteld. De belangrijkste regels daarin zijn, wij verzoeken koorleden deze te lezen en na te volgen:

In betere tijden (2019), maar hopelijk mogen we in de loop van het jaar weer bijeenkomen en zingen!

droomteam

Dinsdag 29 juni om 20:00 uur gaan we weer beginnen in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Lees voor de repetitie de instructie in het nieuwsbericht over de corona maatregelen.

Koningin Maxima sprak onlangs met vertegenwoordigers van Koornetwerk Nederland. Zie hier het artikel dat is verschenen. https://www.rtvoost.nl/nieuws/1534712/Koningin-Maxima-bezoekt-online-vertegenwoordigers-van-zangkoren-Heel-fijn-dat-er-aandacht-voor-ons-komt