D0837C1B 1F64 4E4C 90C9 6F1FF8488CE8Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het koor op dinsdag 17 mei zijn onze jubilarissen gehuldigd en toegesproken

In de bijzondere ledenvergadering van het Lingewaards Mannenkoor is het voorstel om Maarten-Jan Dongelmans te kiezen als nieuwe diregent met grote meerderheid aangenomen.

Dinsdag 29 juni om 20:00 uur gaan we weer beginnen in het Stedium aan de Muntstraat 10 in Huissen.

Lees voor de repetitie de instructie in het nieuwsbericht over de corona maatregelen.

Afgelopen dinsdag 20 juli was de laatste repetitie voor de zomerstop. Dinsdag 24 augustus beginnen we weer met de eerste repetitie van het nieuwe seizoen.

Prettige vakantie toegewenst voor degenen die nu al met vakantie zijn,

Met vriendelijke groet,
Theo Vermaas LWMK

In betere tijden (2019), maar hopelijk mogen we in de loop van het jaar weer bijeenkomen en zingen!

droomteam