Onderstaand bericht is aan oud-leden gestuurd, Omdat er mogelijk nog oud-leden zijn van wie het adres niet (meer) bekend is, proberen we met onderstaand bericht hen alsnog te bereiken.

In het kader van ‘100 jaar mannenzang in Huissen’ organiseert het koor op zondag  29 september 2019 een korenmiddag in de Zandse Kerk in Huissen. Inmiddels is de deelname van drie deelnemende koren bevestigd. Het thema is 100 jaar mannenzang in Huissen. Het repertoire van de deelnemende koren is naar eigen keuze.

Huissen, maart 2019

Geacht oud lid,

In 2019 is het 100 jaar geleden dat in Huissen het Mannenkoor "St. Caecilia" werd opgericht. In 1976 gewijzigd in "Huissens Mannenkoor" en vanaf 2007 "Lingewaards Mannenkoor". Deze mijlpaal willen wij als "Lingewaards Mannenkoor" niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Wij willen dit vieren onder het motto: "100-jaar Mannenzang in Huissen". Wij hopen dat je ons koor, als oud-lid, nog steeds een warm hart toedraagt. Daarom nodigen wij je uit om samen met de huidige leden 2 á 3 nummers te zingen tijdens de korenmiddag ter ere van: "100-jaar Mannenzang in Huissen".

We denken aan de nummers: Boedy imja Hospodne, Dobra Noc en My Lord what a Mornin' Dit zijn voor jou hopelijk nog wel bekende nummers. Het lijkt ons dat we kunnen volstaan met twee avondrepetities.
Als je meezingt krijg je bijtijds te horen wanneer de repetities zijn. De repetities zullen plaatsvinden in het "Stedium" Muntstraat 10 te Huissen. De koffie/thee krijgen jullie van ons aangeboden.

Kleding voor die middag is geheel vrij. Gewoon vrijetijdskleding is prima.  Wil je hieraan meewerken, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten.

Je kunt je aanmelden bij Henk Demont, liefst via email:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijk verzoek om te reageren vóór 30 juni 2019 of je wel of niet meezingt. Wij respecteren iedere beslissing in deze.

Hopelijk spreekt dit idee je aan. We zijn erg benieuwd naar jouw reactie. Als je niet mee kunt of wilt zingen, kom je toch wel luisteren?

Om alvast hernieuwd kennis te maken met ons koor, kan dat op zaterdag 25 mei a.s. Wij houden dan bij Mea Vota, Boskoops Glorie 33 te Huissen een spulletjesmarkt. De spulletjesmarkt is van 10.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom.

Met vriendelijke groeten, namens het bestuur van het Lingewaards Mannenkoor,

Henk Demont