Het coronavirus heeft heel wat teweeg gebracht voor het LWMK. Voor de vakantieperiode hebben we nog een tweetal keren kunnen repeteren, maar verder waren er sinds maart geen activiteiten mogelijk. Gelukkig kunnen op dinsdag 1 september 2020 de draad weer oppakken en starten met de repetities in het Stedium (Muntstraat 10,Huissen). Er is een protocol opgesteld en de voorzieningen in het Stedium zijn gecontroleerd en in orde bevonden.

Zig zag kooropstelleing (Koornetwerk)

De eerste weken zullen we repeteren vanaf 20:00 uur to ca. 21:15. Tenslotte hebben we lang niet gerepeteerd en moeten we ook wennen aan de nieuwe situatie. Kom niet te vroeg. Voor de zangers is aangegeven op welke stoel je moet gaan zitten, vermijd rondlopen. Er is helaas geen voorzit, een pauze of nazit mogelijk. Na de repetitie wordt opgeruimd en afgesloten.

We houden ons aan de regels van het RIVM en ons coronaprotocol:

• Houd 1,5 meter afstand; de plaatsen zijn per zanger aangegeven.
  • Was regelmatig je handen
  • Schud geen handen;
  • Heb je verkoudheidsklachten blijf dan thuis;
  • Blijf ook thuis als een huisgenoot benauwdheidsklachten en/of koorts (vanaf 38 graden);
  • Houd de smalle doorlopen en gangen vrij en geef elkaar de ruimte;
  • Voel je niet verplicht om te komen als je je onzeker of niet veilig voelt;
  • Er zijn handpompjes met ontsmettingsmiddelen (handpompjes) e.d.
  • Het buffet is gesloten, wel kunnen we het toilet gebruiken.
  • het neerzetten en opruimen van stoelen en vleugel is centraal geregeld, ga niet helpen en door elkaar lopen.

Voor wie in deze tijd op zoek is naar een nieuwe hobby en mee wil zingen in een gezellig koor, wees welkom. Meld je wel tevoren aan bij onze secretaris Theo Vermaas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we weten wie er komen.

Het bericht is onder voorbehoud van mogelijke nieuwe ontwikkelingen en inzichten, houd de site in de gaten voor eventueel aanvullende informatie of nieuws.